Bel nu: 06 28 21 56 22

Ook als ouderen bent u welkom

Ouderen

Vooral van vroeger uit al komt het nog steeds voor zag men dat vroeger alleen de man zijn rijbewijs bezat. Dit gaat altijd goed zolang men gezond blijft. Maar als slechte ogen, TIA of een ongeval/letsel roet in het eten gooien zit men hopeloos in de put.

Er staat een auto voor de deur, maar geen van beide kan deze auto besturen. Naar de auto blijven kijken en van familie afhankelijk blijven of van de taxies is vaak geen oplossing. De oplossing die ik u bied, is om uw rijbewijs te halen. Samen met u ga ik kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt zelf kiezen of u liever in een schakel auto rijdt of toch in een automaat. Graag raak ik met u in contact, zodat we door middel van een intake gesprek bij u thuis, in mijn huis of op een afgesproken locatie onder het genot van een kop koffie of thee het een en ander kunnen bespreken. Het eerste gesprek en de koffie of thee is altijd gratis. Verbind u tot niks!

Opfrislessen

Vaak zie je dat de mannen altijd hebben gereden en hun vrouw er altijd naast zit. Alleen word alles anders als er met de man wat gebeurt en deze niet meer in staat is om te rijden. Vaak zegt familie wij gaan wel even met u oefenen. Maar in de praktijk loopt dit altijd spaak. U kunt beter gebruik maken van mijn diensten als rij instructeur. Samen met u ga ik kijken wat u wensen zijn. Gaat u de auto alleen nog gebruiken in de stad of het dorp? Of wilt weer de provinciale of snelweg op? Of heeft u bijvoorbeeld moeite met een parkeergarage of met uw eigen garage? Of ziet u het niet meer zitten of uw bijzondere verrichtingen te doen bij het in of uitparkeren bij winkels.

Theorie

Bent u reeds in het bezit van het rijbewijs B, maar weet u niet goed meer hoe theorie en praktijk samenkomen? Dan kunnen we samen kijken hoe we de leerstof uit het boek/cd-rom in de praktijk kunnen brengen! Heeft u geen rijbewijs B dan is het noodzakelijk dat u dit behaald!

Startpakket Ouderen

  • Ontvangst met koffie of thee op locatie of thuis
  • Intake gesprek
  • Keuze uit schakel of automaat of eigen auto
  • Prognose wat is mogelijk
  • Doornemen van theorie
  • Verklaringen behandelend arts/fysiotherapeut

Bel of mail nu!

Dit alles voor een startprijs van 99 euro.